Yritysesittely

Olen kolmen lapsen 46v yrittäjä-äiti Hämeenlinnasta.

Perheeseeni kuuluu 23, 21 sekä 17 vuotiaat lapset. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2011 lähtien.

Ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä lähti lauseesta jonka olen aikanaan itseltäni kysynyt: "Mitä minä haluan työkseni tehdä?"
Siitä innostuneena aloin hahmottaa yritystä joka olisi itseni näköinen ja oloinen, mietin mitkä olisivat niitä palveluja joita itse haluaisin kauneusalalla kampaamopalveluiden lisäksi käyttää. Lapseni olivat kasvaneet jo siihen ikään, että yrittäjäksi oli mahdollisuus ryhtyä Jokainen tietää kuinka oma yritys on kuin oma lapsi josta huolehditaan, ja jonka eteen ollaan valmiita tekemään paljon töitä.

Monien pohdiskelujen, keskustelujen, haastattelujen sekä valvottujen öiden jälkeen syntyi Kauneushuone DULCINEA.

Aloitin yritystoiminnan rakennekynsien teolla ja jo tuolloin palveluihin kuului myös hiustenpidennykset, jotka ovatkin aina ollut suuri intohimoni. Se on työ jossa näkee välittömästi oman kätensä jäljen ja lopputulokset ovat olleet upeita.

Samana vuonna suoritin sokerointikoulutuksen Alexandriassa, Helsingissä. Ripsien pidennyksiä on DULCINEASSA tehty marraskuusta 2011, jolloin kävin siihen vaaditun koulutuksen pääkaupunkiseudulla, silloin ripsien pidennykset olivat juuri vallanneet suuren yleisön. Mikäs sen helpompaa, kuin herätä aamulla silmät laitetun näköisenä tai nousta uimasta valmiiksi meikattuna. Ripsien pidennyksistä koostuu edelleenkin suurin asiakasryhmäni.

Näillä eväillä herään joka aamu onnellisena siitä että saan tehdä työtä jota Rakastan, työtä jossa tapaan joka päivä uusia, ihania ihmisiä. Vaikka DULCINEAN on kehittänyt yksi ihminen, vie sitä eteepäin joukko upeita asiakkaita!

 
Main page Contacts Search Contacts Search