Ripsien pidennys

Ripsien  pidennykset ja tuuhennokset

Ripsien pidennyksessä asiakkaan omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja, jolloin silmistä saadaan erittäin näyttävät jo ilman ripsiväriä. Asiakkaan valittavissa on kaksi eri kaarevuutta, C ja D, kahdella eri paksuudella ja pituuksilla 7mm-15mm. Pituuksia käytetään aina vähintään kolmea, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen.

Asiakkaan jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi yksittäinen ripsikuitu. Normaalisti laitetaan noin 60-140 yksittäistä ripseä/silmä. Ripsihuollossa asiakkaallee lisätään kuituja uusiin omiin kasvaneisiin ripsiin.

Ripset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Ripsilinjan kauneuden säilyttämiseksi huolto suositellaan tehtäväksi 2-5 viikon välein.

Volyymiripset

Volyymiripsillä ripsistä saadaan erityisen tuuheat uuden tekniikan myötä. Ripsikuidut ovat ohuita, joten niitä on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen.

Näin ollen tuloksena on tuuheat mutta kuitenkin kevyet ripset. Ohuet ripsikuidut  ovat pehmeät ja silmissä miellyttävät.

Kotihoito-ohje:

  • Ensimmäiset 24 tuntia ripsien pidennysten laiton/huollon jälkeen ei saa puhdistaa silmiä, käydä suihkussa tai saunoa.
  • Ripsienpidennyksiä tulee käsitellä hellävaraisesti ja varoa ripsien hieromista tai hankaamista. Ripsiä ei myöskään saa taivuttaa taivuttajalla.

 

 
Main page Contacts Search Contacts Search