Hiustenpidennys

Luonnollisen näköinen, romanttinen vai fantasia...?

Pidennystuotteemme mahdollistavat terveen ja luonnollisen näköiset, pitkät ja tuuheat hiukset omaa hiusta vahingoittamatta. Laajassa sävyvalikoimassa on runsaasti klassisen tyylikkäitä ja luonnollisia sävyjä, trendikkäitä ja kirkkaita värejä unohtamatta. Kattava sävyvalikoima ja todella korkkealaatuinen 100% Remy -aitohiusmateriaali antavat parhaat mahdolliset edellytykset loistaviin lopputuloksiin. 100% remy-aitohiuksessa on kaikki hiukset aseteltu kasvusuunnan mukaan. Tällöin hiussuomut ovat samansuuntaiset kaikissa hiuksissa, jolloin pidennykset pysyvät pehmeinä eivätkä takkuunnu helposti. Hiusten käsittely ja muotoilu on helppoa ja miellyttävää.

Pidennyshiusta on saatavana 35/40, 40/50, 55/65 sekä 70/75 cm:n pituisena: jokaisessa osiossa hiusten latva on luonnollisesti rikottu, tällöin lopputulos on huomattavasti luonnollisempi kuin tasamittaisissa pidennyshiuksissa, eikä erillistä latvan rikkomista tarvita.

Sinettiosat on valmistettu synteettisesta keratiinista. Tämä on erityisen toimiva valinta sinetin materiaaliksi, sillä esimerkiksi silikonisinettien sulamispiste on n. 90 astetta, jolloin pelkkä auringon lämpö saattaa aiheuttaa sinettiosion pehmenemistä ja omien hiusten takertumista sinettiin. Synteettisestä keratiinista valmistettujen sinettiosioiden sulamisppiste on 175 asteessa, joten auringon lämpö, föönaaminen ja pesu eivät vaikuta sinettiosion kuntoon ja hius pysyy kauniina pitkään. Keratiinisinetti ei myöskään muuta muotoaan eikä rasita omaa hiusta.

Saatavana on SoCap, Simply Natural, Rapunzel sekä MXL sinettipidennyshiusta.

 
Main page Contacts Search Contacts Search